Hvem er Pluspige

Siden 1999 har Anna & Søs drevet fysisk butik på Rosensgade i Odder.

Her har overskriften gennem alle årene været; højt aktivitetsniveau, stort udvalg og en suveræn og personlig service.

Sidenhen er webshoppen pluspige kommet til. Denne udmærker sig med et lækkert udvalg og et stort fokus på den gode handel – både hvad angår kvalitet, pris og leveringstid – og selvfølgelig også når du kontakter vores søde piger på kundeservice-kontoret.

rack-of-womens-clothing-Pluspige

3 gode grunde til at shoppe hos Plus Pige

  • Hurtig levering

    Modtag din bestilling indenfor 1-2 hverdage

  • Fri fragt

    Til DAO pakkeshop ved køb over kr. 499,-

  • Nemt og billigt

    Betal med MobilePay, betalingskort eller ViaBill

Til den kurvede kvinde

Alle er forskellige. Alle er unikke. Nogle er lave, mens andre er høje. Nogle er smalle, mens andre er brede. Nogle har form som et timeglas, mens andre har som en pære. Når alt kommer til alt har det ingen betydning. Men det kan have betydning for dit tøjvalg. Det ved vi alt om.

Tøj til alle de kurver du har

Hos Pluspige går vi hver dag på arbejde for at finde og forhandle tøj til kvinder, som er større end de fleste. Med et bredt og stort udvalg gør vi det nemmere at være stor kvinde i en lille kvindes verden.

Vi køber stort og bredt ind. Vi har sommertøj, vintertøj, efterårstøj, forårstøj. Tøj til højtider. Tøj til festligheder. Tøj til hverdagen. Søg, og du skal finde.

Klæd dig, som den kvinde du er

Din garderobe er din personlige kollektion. Den indeholder alt fra undertøj til overtøj. Den afspejler dig. Du vælger selv, hvordan du mixer og matcher.

Du skal i tøjet. Du skal på arbejde, du skal hjem, du skal slappe af, du skal videre. Det har ingen betydning for os, om du bruger S, M, L, XL, XXL eller XXXL. Vi hjælper dig med at klæde dig på, som den kvinde du er. Det har vi gjort siden 1999, og vi har ingen planer om at stoppe.

Fra dametøjsbutik til webshop

Pluspige er en relativ ny størrelse. Vi har få år på bagen på nettet, men vi har drevet fysisk butik siden 1999 på Rosengade i Odder. Gennem årene er vi kommet tæt på de kurvede kvinder. Deres historier har hjulpet os til at forstå og forbedre vores forretning. Det har givet anledning til lange, gode snakke. Ikke om vind og vejr, men om svære og nogle gange tabubelagte emner.

Vi ønsker at være mere end blot shop for plussize kvinder. Vi ønsker også at være katalysator, talerør og fortaler for den naturlige kvindekrop, stor som lille.

Vi forsøger at gøre det nemmere at være stor kvinde i en lille kvindes verden. Til glæde for den enkelte og til gavn for alle. Vi skal alle klæde os, som den vi er – uanset kropsbygning, kropsform og kurver.

 

Klæd dig, som den kvinde du er.

kontakt-Pluspige

Kontakt os her

Tryk på chat-boblen her på sitet eller Start chat her