Om os

Hvem er Pluspige

Siden 1999 har Anna & Søs drevet fysisk butik på Rosensgade i Odder.

Her har overskriften gennem alle årene været; højt aktivitetsniveau, stort udvalg og en suveræn og personlig service.

Sidenhen er webshoppen pluspige kommet til. Denne udmærker sig ved et lækkert udvalg og fokus på den gode handel – både hvad angår kvalitet, pris og leveringstid – og selvfølgelig også når du kontakter vores søde piger på kundeservice-kontoret.

Gør et vaskeægte kup til Liveshopping og dagens Ja Tak Tilbud!

Når vi siger kup, så mener vi kup. Ofte kan du spare helt op til 60% på Liveshopping. Det er helt vildt, og det er lige sådan, at det skal være! Følg med hver tirsdag kl. 19.30 når Anna og PlusPige-holdet går live på Facebook.

Alle dage, med tirsdag som undtagelsen, kan du også følge med i vores Ja Tak Tilbud. Her skal du være hurtig på tasterne og holde tungen lige i munden. Der er tale om begrænsede antal og skarpe tilbud - og det er først-til-mølle!

3 gode grunde til at shoppe hos PlusPige

  • Hurtig levering

    Modtag din bestilling indenfor 1-2 hverdage.

  • Fri fragt

    Til DAO pakkeshop ved køb over kr. 499,-

  • Nemt, sikkert og billigt

    Betal med MobilePay, betalingskort, ViaBill eller Anyday

Til den kurvede kvinde

Alle er forskellige. Alle er unikke. Nogle er lave, mens andre er høje. Nogle er smalle, mens andre er brede. Nogle har form som et timeglas, mens andre har som en pære. Når alt kommer til alt har det ingen betydning. Men det kan have betydning for dit tøjvalg. Det ved vi alt om.

Tøj til alle de kurver du har

Hos Pluspige går vi hver dag på arbejde for at finde og forhandle tøj til kvinder, som er større end de fleste. Med et bredt og stort udvalg gør vi det nemmere at være stor kvinde i en lille kvindes verden.

Vi køber stort og bredt ind. Vi har sommertøj, vintertøj, efterårstøj, forårstøj. Tøj til højtider. Tøj til festligheder. Tøj til hverdagen. Søg, og du skal finde.

Klæd dig, som den kvinde du er

Din garderobe er din personlige kollektion. Den indeholder alt fra undertøj til overtøj. Den afspejler dig. Du vælger selv, hvordan du mixer og matcher.

Du skal i tøjet. Du skal på arbejde, du skal hjem, du skal slappe af, du skal videre. Det har ingen betydning for os, om du bruger S, M, L, XL, XXL eller XXXL. Vi hjælper dig med at klæde dig på, som den kvinde du er. Det har vi gjort siden 1999, og vi har ingen planer om at stoppe.

Fra dametøjsbutik til webshop

Pluspige er en relativ ny størrelse. Vi har få år på bagen på nettet, men vi har drevet fysisk butik siden 1999 på Rosengade i Odder. Gennem årene er vi kommet tæt på de kurvede kvinder. Deres historier har hjulpet os til at forstå og forbedre vores forretning. Det har givet anledning til lange, gode snakke. Ikke om vind og vejr, men om svære og nogle gange tabubelagte emner.

Vi ønsker at være mere end blot shop for plussize kvinder. Vi ønsker også at være katalysator, talerør og fortaler for den naturlige kvindekrop, stor som lille.

Vi forsøger at gøre det nemmere at være stor kvinde i en lille kvindes verden. Til glæde for den enkelte og til gavn for alle. Vi skal alle klæde os, som den vi er – uanset kropsbygning, kropsform og kurver.

Klæd dig, som den kvinde du er.

Pluspige Teamet

Anna

The Big Boss

Emma

Robot musen

Ken

Kaffetønden

Morten "Bassemand"

The Baby Boss

Alexander

Slusemaster

Lene

Strikke damen

Maria

Den syngende grafiker

Ole

Leader of the pack

Winnie

Skøjteprinsessen

Ulrik

Urmageren

Kate

KatieKatie Pie

Sarah

Sangfuglen

Bonnie

"Bonnie Tyler"

Malene

Pink Lady

Louise

Rullemarie

Lene

Cola elsker

Christina

Kylle Rylle

Tina

Tina Re-turner

Rikke

Metal mutter