Flot og praktisk dame flyverdragt til plus size

Du skal ud ad døren. Du skal aflevere børn. Du skal på arbejde. Du skal på kælkebakken. Du skal noget helt femte. Med en flyverdragt fra Pluspige er du klædt på til alt, hvad dagen måtte bringe.

Flyverdragt plussize

Flyverdragt med perfekt pasform

Vi ved om nogen, hvor svært det kan være at finde flyverdragter (eller heldragter) til kurvede kvinder. Pasformen er nok det sværeste. Men det har vi gjort noget ved. Sammen med Vero Moda Curve har vi produceret en flyverdragt, som ikke kun er lavet af kvalitetsmaterialer, men som passer perfekt til kurvede kvinder.

Det er vigtigt for os i Pluspige at hylde de kurvede kvinder. Med mere end 20 år i branchen ved vi, hvor svært det kan være at finde overtøj til efterår og vinter. Men det skal være slut. Byd velkommen til flyverdragten fra Pluspige.

Aftagelig hætte

Flyverdragten kommer med en rummelig hætte, du kan lyne af efter behov. På grund af den aftagelige hætte, kan du bruge flyverdragten det meste af året. Og du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt håret stadig sidder, som det skal.

Regulérbar i talje

Du kan nemt regulere taljen på din flyverdragt. Når du strammer snore, fremhæver du din talje og din figur. Når du løsner snoren, giver du fx plads til en striktrøje under flyverdragten.

Brede elastikkanter

Du skal aldrig være nervøs for at tage din flyverdragt på i sne, slud eller blæst. Med en bred elastikkant i ærmerne og i bunden er du sikker på, at flyverdragten slutter helt tæt.

Dybe lommer med lynlås

Det er altid rart med gode, store lommer, når du er på farten. Flyverdragten kommer med dybe lommer med metal-lynlås på siderne. Det har aldrig været sværere at miste dine personlige ejendele end nu.

Materiale og mål

Ydermateriale: 100% polyester. For: 100% polyester. Vattering: 100% polyester.

30 grader maskinvask, ingen tørretumbling, ingen rens.

Lavet i Myanmar

Brystmål: 44: 120cm 46: 124cm, 48: 128cm, 50: 132cm 52: 136, 54: 140cm.

Taljemål: 44: 120cm 46: 124cm, 48: 128cm, 50: 132cm 52: 136, 54: 140cm.

Indvendig benlængde: 44: 73cm, 46: 74cm, 48: 75cm, 50: 76cm, 52: 77cm, 54: 78cm.

Til alle dagens situationer

Det handler om at være klædt på til alle dagens situationer. Du skal op, du skal i gang, du skal ud ad døren. Nogle gange skal det gå stærkt. Andre gange har du god tid. Det er ikke så afgørende, når du altid har den rette påklædning lige ved hånden.

Med en flyverdragt fra Pluspige er du altid klædt på til, hvad end dagen måtte bringe. Fra gåturen til cykelturen. Fra at aflevere børn til at hente dem igen. Fra det ene til det andet. Du kan bruge din flyverdragt det meste af året.

Relaterede produkter

Hvem er Pluspige

Siden 1999 har Anna & Søs drevet fysisk butik på Rosensgade i Odder.

Her har overskriften gennem alle årene været; højt aktivitetsniveau, stort udvalg og en suveræn og personlig service.

Sidenhen er webshoppen pluspige kommet til. Denne udmærker sig med et lækkert udvalg og et stort fokus på den gode handel – både hvad angår kvalitet, pris og leveringstid – og selvfølgelig også når du kontakter vores søde piger på kundeservice-kontoret.